Поради доказаната си работа Алейдин ще приема отново във Варна на

...
Поради доказаната си работа Алейдин ще приема отново във Варна на
Коментари Харесай

Младият родопски лечител: Който няма воля, цял живот всичко все му е неволя!

Поради потвърдената си работа Алейдин ще приема още веднъж във Варна на 6 и 7 Ноември   ъбота и неделя/ от 9:00 до 19.00 часа след авансово записване на телефони 0877 81 62 60 и 0879 48 94 15

 

Първо прочети публикацията деликатно до край и в случай че в действителност имаш потребност и вярваш се обади 

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е единствено на 42 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, само че от 2 години живее в гр. Стара Загора. Зет е на къща, фамилен, с две деца. Българо-мохамеданин е (помак), с което се гордее. Завършил е ислямско духовно учебно заведение през 1999 година.

Алейдин Тахиров моли единствено за съществени позвънявания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а единствено хора, които в действителност имат потребност и имат вяра, че може да им помогне. Човек, който има боязън и религия във Всевишния и милее за фамилията си, в никакъв случай не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, само че в никакъв случай не не помни. Тахиров споделя, че по телефона не може да гледа и да оказва помощ на хората – и съгласно Корана, това е измамничество.

Алейдин, от какъв брой време помагаш на хората и по какъв начин разбра, че имаш заложба?

- Усетих, че мога да оказвам помощ на хората през 2002 година, когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има избрана причина за това, защото изобщо не бях боледувал. Лекарите в Златоград даже не вярвали, че ще оживея. Тогава – като на сън, ми се яви един доста възрастен човек с бяла дълга брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български – може би тъй като съм българин-мохамеданин, помак, с което се гордея. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми сподели: “Алейдинчо, ще те даря оттук-нататък с такава заложба, която ще ти разрешава да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш заболявания, да разваляш вълшебства, само че никога ти няма да правиш вълшебства. ” Оттогава започнах да се занимавам с това.

Как  гледаш на даден човек, когато пристигна при теб?

- Когато човек пристигна при мен, не го запитвам какъв проблем има, а стартирам от предишното му, с цел да се увери той, че познавам, по-късно – за сегашното, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, вълшебства, заболявания. Всичко споделям. Ако не е фамилен, по кое време ще бъде, в случай че има парцел за продаване/купуване – до какъв брой време ще се реализира договорката. Ако даденият човек има направена магия, мога да кажа къде е поставена, хвърлена или скрита магията, кой я е направил, дали е мъж или жена, първата писмен знак на индивида, дали е непосредствен, родственик, съсед, сътрудник и така нататък и защо е направена, с каква цел.  Мога да виждам и оказвам помощ, и да скапвам магия и по фотография на различен човек, стига да не е умрял.

За какви болести можеш да помагаш с Корана?

- Лекувам всевъзможен тип болести посредством Корана, като се изключи ракови заболявания, диабет и тумори. Когато казусът не е за мен, споделям на индивида. Не съм като някои мои сътрудници, които злоупотребяват с доверието на хората и единствено и единствено да вземат парите, се вършат, че могат да се оправят. Обичам да вардя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да оказа помощ, споделям на индивида да си търси лек на друго място. Най-успешни случаи имам с лекуването за следните заболявания и зависимости: алкохолизъм, хазарт, опиати, припадъци, епилепсия, уплах, боязън, стрес, меланхолия, страхова невроза, заекване, напикаване и най-много проблеми със зачеване.

Трудно ли се скапват вълшебства?

- Свикнал съм да издържам, въпреки всичко 16 години се занимавам с това, макар че – признавам, от време на време ми е мъчно. Миналата година, когато развалях вълшебства във Враца, на жена медицински служащ, даже 3-4 минути не бях на себе си, прилоша ми и ме свестяваха с вода. Всеки човек може да ви каже, че имате магия. Виждате към този момент по малкия екран какво става, само че не от всеки изгода ще видите. Искам да подчертая, че човек, който е патил от вълшебства – има вяра, който не е патил, не има вяра и се подиграва.

Всякакви хора ли търсят твоите услуги?

- Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и не престават да ме търсят за следващ път хора от Общината, от съда, от полицията, от болничното заведение, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали удовлетворени, надали ще ме потърсят отново и ще водят техни близки и другари.

Има ли хора, които към момента се занимават с правене на лошотии в нашия край?

- Когато церя дадена болест или скапвам вълшебства, го върша пред индивида, с цел да види той с очите си, а не както вършат сътрудниците ми по малкия екран със записи и пратки по пощата. Това за мен не е редно и е един тип измамничество, съгласно нашата вяра. Когато скапвам магия, върша и отбрана и давам гаранция, че оттук-нататък 7 години даденият човек магия не може да го хване, даже още веднъж да се опитат да му създадат. Девизът ми е: “Не обичам да се лаская, дано хората приказват за мен ”. Ето вижте и прочетете и се позамислете какво са споделили някои от тях откакто са се обаждали по-късно по телефона да ми благодарят.

Все отново, идваш от Родопите и имаш разноски, на какви цени работиш?

Човек, който в действителност оказва помощ на хората обществено афишира цените си в медиите , не ги крие като някои мои сътрудници от малкия екран, които споделят “Обади ми се след предаването. ”

Който не ми има вяра, дано влезе в интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино в цялата страна. Във всеки град на България цената е друга – въпреки всичко пристигам от Родопите и имам разноски – за път, за хотели, да не приказваме за храната. Не работя на галактически цени, като някои мои сътрудници, за които приказваха в “Господари на ефира ” и в БТВ – Репортерите преди няколко месеца и които за едно гледане вземат по 250-500 лв., за едно повреждане на магия желаят и изнудват хората от 2000-5000 до 10 000 лв.. Ако някой не има вяра, дано ревизира в интернет при какви цени работят сътрудниците ми, които ги даваха в „ Господари на ефира ” по-миналата година.

 

При мен цената за едно гледане  до края на годината във Варна е 98 лева , а когато церя дадена болест или скапвам вълшебства, се пресмята съгласно данните на индивида и съгласно каноните на Корана, според от казуса или магията – дали са по-стари, или неотдавна. Но моите цени не са галактически като техните в хиляди левове.

 

АКО МАГИЯТА съдебна експертиза РАЗВАЛИ В СЪЩИЯ ДЕН, КОГАТО СЪМ ГЛЕДАЛ НА ДАДЕНИЯ ЧОВЕК, ЦЕНАТА E ДОСТА ПО-НИСКА ОТКОЛКОТО ДРУГИЯ ПЪТ.

На всекиму цената е друга!

 

Повече коменари и мнения на хора, които са употребили услугите ми, може да видите

 

*без редакторска интервенция

*платена реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР